söndag, mars 06, 2016

Ursvik Extreme med simpisarna




21 timmar i buss.
6 timmar i bil.

Vila men inte mycket sömn.

Slocknade som en död på soffan när jag kom hem och hann sova en timme innan jag skulle sticka till Ursvik för att jogga extremen tillsammans med simpisarna Kajsa, Johannes och Tom-Tom-Tommy. Och Los Trattilleros des Rekos förstås.

Hoppades att jag skulle glimra till under löprundan men det gjorde jag inte. Kroppen var sjukt seg, huvudet var inte med och ryggen värkte. Jag hade jävligt ont i ryggen redan i bilen hem, något som absolut inte förbättrades under löpningen eftersom jag var för trött för att orka knipa åt med bålen, vilket är det enda som hjälper.

Övergav gänget efter nio kilometer och lufsade kortaste vägen tillbaka till bilen, vilket gav mig 12 km när jag var klar. Sista biten var jag extremt osmidig, tung och långsam. Kände mig väldigt glad och lättad när jag var klar.

På positiva sidan var att jag trots allt kom ut och sprang en hyfsad distans. Det hade jag aldrig gjort utan dejten med vännerna. Korta sträckor på plan mark kändes löpningen dessutom helt okej och jag blev påmind om att Ursvik Extreme är en jäkligt bra runda att kuta. Har bara gjort det en gång tidigare men har promenerat stora delar av den med Reka många gånger. Ser fram emot att springa den igen, pigg.

Men först ska jag sova. Siktar på 13 timmar.

Inga kommentarer: