torsdag, april 07, 2016

10-årsjubileum


Hipp Hurra för Sofias Secrets som fyller 10 år idag!

Tio år är en jävla lång tid. Det har hänt en hel del. Jag har köpt lägenhet, gått på fester, tränat, ex-jobbat, skrivit om relationer och dejter, fått jobb, skaffat hundvalpar, varit på resor, köpt och sålt bilar, träffat mannen i mitt liv och gift mig. Slutat med peruk, börjat simma, fått nya vänner, blivit civilingenjör och klarat av fysiska utmaningar jag aldrig trodde var möjliga för mig att genomföra.

Jag har skrivit om stort och smått, om vardag och fest.

I början handlade det kanske mest om livets små krumsprång, tankar, tv-program och måltider. Sedan började jag komma in på löp- och styrketräning, för att göra en liten avstickare till hundträning, och sedan tillbaka till min egna träning igen. Och nu är det simning som gäller.

När jag läser tillbaka i bloggen kan jag se hur jag själv, och mitt språk, har utvecklats under tiden. Jag kan baserat på mitt sätt att skriva säga vilka personer jag umgicks mest med under samma period. Sånt tycker jag är väldigt intressant.

Det är en liten, liten del av mitt liv som jag delar på bloggen, men vill man göra en djupdykning i vem jag är så tror jag att man får en ganska bra bild om man tar sig igenom de tio åren och ungefär 3700 inläggen. Feel free!

Topp 3 lästa inlägg under dessa tio år (som nu antagligen får ännu ett uppsving):

1. Pony Play
2. Sova i skogen, del 1
3. Nakenbloggen

Inga kommentarer: