fredag, april 01, 2016

Goda nyheter och en livskris



Fullträff! Jag snackar morgonens simpass. Idag simmade jag det allra första träningspass som jag fick för två år sen av fröken. Teknik, några små fartökningar, avbad och, som bonus, fem starter. Totalt 950 meter. Var klar på 30 minuter och kände mig otroligt energisk efteråt.

Så här ska återhämtningspassen vara!

Mental note: värm gärna upp med yoga innan ett morgonpass, eller (GAHH!!!) lägg in benspark i insimmet. Idag kände jag mig stel, framför allt i höfterna, till en början.

Och på tal om Simfröken. Han levererade igår den goda nyheten att han tänker fortsätta coacha mig till hösten. Endless joy!!! Jag har inte riktigt vågat räkna med honom längre än till sommaren efter bomben i november, så det här gjorde mig jätteglad. Jag tycker inte vi är färdiga med varandra än. Han berättade också att planen är att hålla fast vid träningsgruppen i Vasalund även i höst! Dubbelt yay!

Förutom nyss nämnda glädjande information, så ställde Hasse en liten kort och till synes enkel fråga, som omedelbart genererade en livskris för mig. Ibland kan funderingar över små saker sätta betydligt större hjul i rullning. Ja, och så tänker jag antagligen för mycket.

Ps. 85 min massage på Centralbadet, spa med bubbelbad, ett glas champagne och middag på stan med fina vänner. Nu är jag toppad inför loppet imorgon!

Inga kommentarer: