fredag, maj 13, 2016

Nytt rekord på 400m frisim


REKORD! Jä! Woop! Bidabodabooo!

Inför dagens test på 400m i bassängen var jag tämligen säker på att jag skulle slå mitt tidigare personbästa på distansen, som jag satte i slutet av februari i år (6:46). Men jag var inte säker på hur mycket jag skulle kunna pressa ner det. Att det skulle bli med hela 15 sekunder trodde jag aldrig.

Jag känner mig en smula nedtränad nu efter Mallis och tror inte att den riktiga paybacken kommer förrän jag har fått lite tid att återhämta mig. Ser fram emot att se vad som kommer hända då.


Kluddet på bilden ovan är splittiderna från min 400-ing, där sluttiden blev 6:31:4, vilket innebar ett snitt på 1:38/100m. Jävligt bra. Är så nöjd att jag bara är superlite irriterad över att så snöpligt ha missat den magiska 6:30-gränsen. Men den tar jag nästa gång, lätt.

Förutom att slå rekordet på 400m så simmade jag även mitt snabbaste hittills på 200m. Jäj!

Det var jättekul att träffa Hasse igen, och han verkade inte allt för missnöjd över de teknikkorrigeringar jag försökt få till på träningslägret.

Jag är himla glad, både för min och för hans skull, att jag haft en sån grym utveckling i vattnet. Det upplägg vi kört under våren har inneburit mer jobb för honom, eftersom han har fått förse mig med nya träningspass varje vecka, men förhoppningsvis har det varit värt det med tanke på de resultat vi nu ser. Jag är SÅ tacksam över Hasses hjälp. Så galet tacksam.

Ja, och så är jag rätt jävla stolt över mig själv också. Jag är värd det här! Det är inget som har kommit gratis, jag har slitit och kämpat hårt. En sån här förbättring gör det värt allt!

Inga kommentarer: