torsdag, juni 09, 2016

Träna på att fira

Jag vill börja med viktig information. Mycket viktig information:

EN MÅNAD KVAR TILL SOFIAS FÖDELSEDAG!

Meddelas endast på detta sätt.



Igår kväll tränade jag på att fira födelsedag. Theresia fyllde år i veckan (hurra!!!) och det högtidlighölls medelst mozzarella, kötträd, hamburgare och champagne på Restaurang AG igår. Sjukt bra burgare. Och sällskap.

Innan dess var jag i simhallen. Hade sju banor för mig själv och körde ett pass blandat grejs. Motivationen var begränsad men jag genomförde åtminstone passet. Undvek konsekvent att titta på klockan så jag vet inte hur crappig jag var. Antagligen inte alls. Antagligen simmade jag skitfort.

Imorse skolkade jag dock från träningen i Rösjön. Champagne och rumlande var den primära anledningen till det. Efter två nätter med dålig sömn pallade jag helt enkelt inte att kliva upp i ottan för att hoppa ner i en iskall vattenpöl. Den sekundära anledningen var bristande motivation.

Med en spark i baken och en hand i ryggen kanske jag hade kunnat förmå mig själv att ta mig igenom alla de pass jag planerat för tiden efter Mallis och fram till nästa vecka. Men jag har känt mig ensam, jag har saknat den där gnistan jag brukar ha och jag orkar inte riktigt bry mig. Den kommer tillbaka.

Det finns annat som gnistrar omkring mig och jag försöker fokusera på det istället.

Inga kommentarer: