söndag, november 20, 2016

En makalöst bra söndag

Det här har varit en makalöst bra söndag. Så där bra att den gärna kan få bli en vana. En riktig ego-dag. Jag har socialfikat och ätit brunch, jag har träffat människor jag gillar och jag har simmat. TVÅ gånger dessutom.

Obsessed is what the lazy call the dedicated!

Jag och Theresia

Igår var jag och Jontan på en trevlig middagsbjudning hos Gunilla & Jens, och det blev lite för mycket vin och alldeles för få timmars sömn. Fem för att vara exakt.

Ändå var jag i Vasalundshallen strax efter sju för att simma med bland annat den sköna bönan på bilden ovan. Det var jätteroligt!

Simfröken Karin

Karin var dirigent för passet, som var på mastiga 5000 meter. Tror dock inte det var någon som faktiskt tog sig igenom hela den distansen på de 90 minuter som fanns till vårt förfogande.

Ordning bland hjälpmedlen är A och O!

Jag och min siamesiska T-Rex Tompalabompa var lite sega i starten men ju längre in i passet vi kom desto mer skärpte vi oss. Och satan vad han simmade fort på slutet, fick ta i mitt yttersta för att inte bli generande långt efter. Roligt! Totalt fick vi ihop 3000 meter.


Följde upp simpasset med ett par timmars fikahäng/second brekkie i MoS. Mycket trevligt. Ingen tid att passa, bara finnas till. Karin kläckte samtidigt idén om att simma igen, i Vårby på kvällen.


Jag behövde inte fundera jättelänge på om jag ville. Klart jag gjorde! Så himla grymt att kunna göra det jag älskar TVÅ gånger samma dag. Inte för att jag måste, inte för att jag borde utan enbart för att jag verkligen ville. Passion!

Passet bestod av en jäkla massa benspark och där emellan försökte jag fatta hur jag ska få med mig höften i simningen. Micke säger att det är nyckeln om jag vill levla upp, så det är väl bäst att kämpa på med att försöka hitta den där rätta knycken.

Inga kommentarer: