måndag, januari 16, 2017

Utomhuskänsla på simpasset


Jag hade magen full av pizza och var onödigt stressad när jag, i väldigt god tid, sladdade in i Vårby simhall igår för kvällspasset med Human Ambition.

Vattnet var iskallt och extremt äckligt. Det kändes som om jag simmade i någon saggig kanal utomhus. Att det skulle kunna bli så snuskigt i en bassäng kändes nämligen orimligt. Det flöt, förutom sedvanliga hårtussar, silvertejp och stora flagor av något oidentifierbart vid botten. Guck.

Vi simmade en del med beepmojäng och det kändes helt okej. I övrigt har jag ingenting att säga om min simning. Den var ingenting. Fast Micke sa att jag var grym och att jag hittade något när jag "surfade på höften" och det är ju väldigt upplyftande ord, så jag antar att det gick bättre än just ingenting. Ska försöka minnas känslan jag hade.


Den här veckan blir det mycket simhallstid. Förutom mina egna träningspass ska jag vikariera för Henke tre kvällar, och det ska bli superroligt även fast det innebär ett svulstigt schema.

Fördelen nu för tiden är att jag inte är särskilt nervös inför crawlkurserna eftersom jag känner mig trygg i min roll. Tycker det är givande för egen del att sätta ord på utförandet i simningen, och försöka förmedla både känsla och teknik till eleverna så att de förstår.

Inga kommentarer: