onsdag, februari 01, 2017

Konsumtion är ett säkert kort

Det absolut enklaste sättet att bromsa en dalande motivation är genom konsumtion. True story! Alltså har jag investerat i nya baddräkter. De gamla var ändå... eh... slitna?

Jag har inte simmat sedan i lördags och kände mig tvungen att masa mig till simhallen idag. På fredag ska jag simma PT-pass för Hasse med testserie på 10x100, och jag vet hur hemskt känslan brukar vara efter en veckas uppehåll.

Ny baddräkt från Maru, tyvärr med halvdan passform

Efter att jag och min nya, sjukt fina, men inte så snabba eller superbekväma, baddräkt från Maru simmat dagens minipass så kan jag konstatera att känslan försvinner redan efter ett par dagar, men att jag i alla fall lyckades hitta den lagom tills jag var klar. 1350 meter är knappt ett träningspass nu för tiden, det är ett insim, men definitivt bättre än inget.

Senast jag simmade var som sagt i lördags, och det var verkligen ett pass värt att nämna.


Karin hade roddat ihop ett riktigt bra upplägg. Jag tycker att det är betydligt lättare att hålla inspirationen vid liv när passen består av många, olika sorters småkakor än bara en stor, fet tårta.


Förutom bra sparring på bana 3 fick jag en riktigt fin present av Herr Direktör, en kulram att sätta på vattenflaskan så att jag kan hålla ordning på mina intervaller i fortsättningen. Tack!!


Och ungefär så här energisk och glad kände jag mig efter att ha avslutat passet med 10x50 starka meter med paddlar och dolme, start 1:00. Alla sub 45 sekunder. Var så jävla värd den där äggmackan och bullen på Finefoods efteråt.

Inga kommentarer: