fredag, april 14, 2017

Camp Easterbunny, långfredag


Hann knappt blunda efter torsdagspasset innan det var fredagsmorgon och dags igen. Den här gången utan vår amerikanske vän Jon, men med samma fokus som kvällen före. Jag började känna mig lite sliten men som bilden visar var vi i konstsimsteamet alla glada (utom Rex som kanske hade citron i stjärten).


Simmade alla längre distanser (800, 600, 400 och 200 meter) med fenor, resten utan. Passets totalt 4000 meter följdes upp med sedvanlig, extra lång post-simfika på Finefood.


Andra fredagspasset skedde i egen regi tillsammans med Karin i Vilundabadet. Hade dammat av ett av Simfrökens kortare pass på 2000 meter med fokus på starter.

Kände mig väldigt trött, sliten och kanske en smula dum i huvudet när vi tågade in i simhallen bara några timmar efter att morgonpasset avslutats.

Tröttheten märktes kanske allra bäst efteråt, när jag låg i Karins soffa, åt godis och fnittrade hejdlöst.


I detta högst tvivelaktiga tillstånd bokade jag en ny resa till Maldiverna 2018. Samma koncept som senast. Så jävla grymt! Och jag kommer få sällskap av Karin, Karin, Karin, Stina, Rex, Elin, Matilda, Kristina och Åsa. Och Micke och Jenny förstås.

Det gör mig bankrutt men det får det vara värt. Jag har mått konstant dåligt i över fyra månader, minus en vecka, och det var veckan på Maldis jag mådde bra. Så. Inget att snacka om.


Hängde hemma hos Micke på fredagskvällen och pratade (mest) politik med Jonathanpersonen. Jon. Intressant och provocerande. Jag kunde inte hålla med om många av hans åsikter, men det är alltid spännande att försöka se världen från en ny vinkel.

Inga kommentarer: