tisdag, maj 02, 2017

Tri-Mallorca, dag 2


Min andra dag på Mallis gick i simningens tecken. Inledde med att hålla morgonpass i poolen, tema teknik och fart. Passet låg kl. 7-8 och trots att jag inte tycker om att träna före frukost så valde jag att hoppa i och köra mitt eget pass direkt efteråt, när jag ändå var på plats i simhallen.


På mitt schema stod ett intervaller, totalt 2000 meter, och passet var över på 45 minuter. Jag klarar inte medmänniskor så bra innan frukost så det var ett under att den långsamma kvinnan jag delade bana med, och som envisades med att HELA TIDEN simma ut precis framför mig, inte fick en paddel i nyllet.


Nöjd och glad efter träningen hann jag hem och ligga lite vid poolen innan det var dags för ytterligare två timmar coachning i simhallen.


Både pappa och Jonas var med och simmade på eftermiddagen men märkligt nog valde båda två att simma på andra banor än den jag hade ansvar för...

Efter middagen på stan hade jag en ganska jobbig kväll. Stressad, pressad, trött, ledsen, orolig och förvirrad. Massor av känslor som är svåra att förstå även för mig när de göms bakom soliga bilder, leende ansikten och semester där jag får ägna mig åt det jag älskar att göra.

Inga kommentarer: