måndag, juni 26, 2017

Lyckligare än på länge


Jag älskar vatten! Igår var en helt fantastisk dag som i huvudsak tillbringades på och i detta element.

På morgonen höll jag ett PT-pass i Brunnsviken. Började på SUP:en men det blåste så mycket att jag var tvungen att lägga den åt sidan och coacha från bryggan, men det var bara bra eftersom det fanns saker att jobba med som krävde kortare distanser.

Åkte direkt vidare till Huvudstabadet där jag klämde av 4300 lugna meter. Motivationen kom och gick, ungefär som regnet, men jag är nöjd över att jag tragglade mig igenom passet.


Kvällen var den bästa! Firade min siamesiska T-Rex's stolta födelsedag vid Rösjön tillsammans med Karin och födelsedagsbarnet själv.


Medan de simmade runt sjön (vissa mer runt, andra mindre) så SUP-ade jag bredvid i solen. Det var så jävla mudderfukking superhelveteshärligt. Helt underbar kväll! Jag kände mig lyckligare än jag gjort på väldigt länge. Är så glad över min bräda! Och så såg jag en bäver!!!


Det blev en del socialstopp och häng vid klipporna innan vi åkte hem till mig och käkade pizza. Och jag fick äntligen ett påskägg som jag väntat på sedan... trumvirvel... i påskas! Hurra! GP!

Inga kommentarer: