fredag, juni 09, 2017

Morgonsimning på lilla Essingen


När jag gick och la mig igår kväll och ställde klockan på 05:30, samtidigt som regnet smattrade mot fönsterrutan ovanför mitt huvud, så bestämde jag mig för att inte morgonsimma med Human Ambition om det fortfarande var dåligt väder.


Vaknade långt innan klockan ringde till en strålande morgon, så jag hoppade glatt i våtdräkten och drog iväg till Lilla Essingen. Temperaturen mätte vi till inte alls särskilt lockande 12 grader.


Dagens tappra simmare bestod av mig, Gabriella, Micke, Tim och Fanny. Efter att vi sprattlat runt en stund på bryggan och ojat oss över kylan hoppade vi i vattnet och konstaterade att det faktiskt inte var särskilt kallt alls.

Foto: Micke Rosén

Trots det höll vi det kort, och simmade bara fram och tillbaka till bryggan längst bort. Där fanns en annan termometer som annonserade 15 grader. Kändes mer rimligt. Micke knäppte lite bilder och efteråt käkade vi frukost på Pappas Deli. Allting man kan önska av en fredagsmorgon!

Foto: Micke Rosén

Human Ambition kör på Lilla Essingen varje fredagsmorgon kl. 07:00. Samling vid Luxviken, Primusgatan nedanför Pappas Deli. 150 kr per pass.

3 kommentarer:

Thomas sa...

Vilket fint sätt att fira min namnsdag på :)

Sofia sa...

Verkligen!
Du var väldigt snabb att kommentera. Hade ju inte ens hunnit skriva inlägget! :)

Thomas sa...

Fast is my middle name, förutom Börje då haha