måndag, oktober 16, 2017

Fock noo!


Trots en veckas simester med många meter i bassängen ville jag inte missa lördagsmorgonens träning i Vårby. Fock noo.

Jag åkte dit med inställningen att det fick gå hur som helst. Jag var sliten men blev det överjävligt kunde jag ju alltid korta ner eller chilla lite extra. Simma med fenor. Whatevaaa...


Passet bestod av uppvärmning samt tre block av 8x100m tröskel, med olika starttid. 2:10 på första och sista och 2:00 på den andra.


Uppvärmningen gick lite segt  och jag övervägde att köra alla hundringar med fenor, men sen sansade jag mig. Istället blev det sammansatt på första, paddlar och dolme på andra och fenor på tredje.

Planen var att simma de första på runt 1:45, vilket är långsammare än vad jag borde kunna göra på en sån serie med den starttiden, men jag ville vara snäll mot mig själv. Post-simester. De landade på 1:42/100m. Perfekt.

Alla åtta med paddlar och dolme gick som en klocka på 1:29/100m och fenor ojämnt men med en negativ trend. Första landade på 1:27 och därefter droppade jag en eller ett par sekunder på varje, ner till den sista som gick på 1:16.


Avslutade med macka, bulle och snack på Finefoods, as per usual. Det var jag värd. Är väldigt nöjd med simningen och passet var roligt.

Inga kommentarer: