söndag, december 24, 2017

Camp Snowman #2

Pappa ville också fira jul i Vårby

Det kändes tack och lov väldigt lite som julafton imorse när jag styrde Vår Subaru Puh mot Vårby för Camp Snowmans andra pass. Uppslutningen i simhallen var större än vad som kanske kan anses lämpligt, men trots att vi var sex personer på banan idag så flöt det på oväntat bra.


Passet var helt okej, bortsett från punkten som hette Navy Seal. Jag fattar att det finns en poäng och att det är bra för vattenvanan att göra alternativa övningar. Det gör jag verkligen. Men jag ville simma. Jag ville inte leka med ringar i 20 minuter. Erkänner att min inställning var dålig där. Och dessutom blev jag kall.


Sen kom vi igång med simning igen och jag är mycket nöjd med min insats. 250-orna gick jämnt och fint med ett snitt på 1:46-1:48 ungefär. Men det blev bara ett varv.


Jag ville inte känna mig stressad till fortsatt firande, så jag klev upp efter 90 minuter och totalt 2700 simmade meter. Kändes som en lite kort distans och jag hade gärna sett att det blivit 1000 meter till istället för små grodorna-lekar i vattnet. Men nu var det som det var. Glöm och gå vidare.

God Jul!

Inga kommentarer: