onsdag, december 27, 2017

Camp Snowman #5


Idag var jag helt awesome! Lite vila och misär gjorde visst susen!

Det var en aning stökig start på passet, på grund av inte alla började samtidigt idag. Jag hoppade i när Anette och Christer redan kört ett par hundringar, men jag tycker att jag fick en fullvärdig uppvärmning ändå. Strax efter mig hoppade Peter i på banan också.


När Micke sa att vi skulle köra start 3:50 på våra 16x200m började jag opponera mig, men med lite eftertanke kom jag fram till att det borde funka. Åtminstone fram tills coachen adderade att det skulle vara samma förutsättningar på minst åtta av tvåhundringarna.

Jag har aldrig simmat så många intervaller på den här distansen med så kort starttid. Men det kändes som en kul och lagom svår utmaning, och jag bestämde mig för att köra 8st sammansatt och 8st med fenor.

Det gick så jävla bra! De sammansatta hamnade på runt 3:25 och de med fenor i ett lite bredare spann mellan 2:58-3:08. Också det väldigt bra. Jag är så NÖJD! Att jag dessutom totalt fick ihop 5800m var en fin bonus. Fattade inte hur det kunde bli så långt, kändes inte alls så. Bra pass!


Blev väldigt trött, och är fortfarande trött, av simningen. Belönade ändå mig själv med ett yogapass nu på eftermiddagen för att blidka mina trötta simmaraxlar. Skönt!

Inga kommentarer: