fredag, december 15, 2017

Nu får det räcka


Vilken simvecka det har varit. En skitvecka i livet men en höjdarvecka i bassängen.

Igår lyckades jag mot alla odds ta mig iväg och köra kvällspasset med Human Ambition. Det var en bedrift eftersom jag ville gå och lägga mig redan kl. 18, och passet började inte förrän 20:45, men jag lyckades hålla mig sysselsatt tills det var dags att åka.

Det blev ett tufft pass med mycket benspark, och jag simmade nästan uteslutande med fenor. Det är en skön kompromiss när jag inte är på topp. Avslutade med en 75:a i 1:08/100m-tempo, så helt tappad var jag uppenbarligen inte. Mäktig fart. Men gårdagen var ändå inget mot idag.


Idag träffade jag Stina i Eriksdalsbadet för en rejäl jävla mangling. Jösses, vilket pass hon hade fått av Micke.

Huvudserien var 50x25 start 0:40. Utan fenor en omöjlighet, med fenor en enorm utmaning.

4 frisim, 4 fjäril
4 frisim, 5 fjäril
4 frisim, 6 fjäril
4 frisim, 7 fjäril
4 frisim, 8 fjäril

Jag ville ge upp så många gånger, men en schysst kompis viker inte ner sig bara för att det råkar vara ett mindre viktigt bonuspass för mig.

Bästa motivationen när det tog emot var att tänka på hur oerhört bra träning det var, och hur stark jag kommer bli. Jag visualiserade upploppet på Vansbro.

Jag har fortfarande inte fattat att jag klarade det. Kommer ha träningsvärk imorgon och har bestämt mig för att avstå lördagspasset till förmån för vila. Det har som sagt varit en riktigt grym simvecka.

Inga kommentarer: