söndag, maj 06, 2018

Bra start på simestern


Jag vill inleda med att säga att jag minsann inte kommer blogga varje dag bara för att jag nu råkar göra det två dagar i rad. Det blir inget med det får du förstå.

Egentligen vill jag mest berätta att min första dag på simestern har varit ytterst lyckad. Jag har simmat, solat och styrketränat.


Morgonpasset i poolen gick över förväntan bra. Det var länge sedan jag simmade så långt som 4000 meter, men passet var omväxlande och lite roligt så jag hann inte tröttna.

Frukosten på Viva Blue var något sämre än på Zafiro Tropic, men smakade ändå väldigt gott efter nästan två timmar i bassängen. Det fanns Nutella i kran. Middagen tycket jag däremot var likvärdig med Zafiro. Så likvärdig att jag misstänker att samma kock jobbar på båda hotellen.


Det var tillräckligt fint väder för att jag skulle kunna ligga och snarka vid poolen hela dagen idag. Och efter att ha gjort exakt noll saker i ungefär sex timmar så var det inte jättesvårt att hitta energi till att lalla iväg en sväng till gymmet på eftermiddagen.

Och det var heller inte svårt att gå en promenad längs stranden, köpa lite rosé, vatten och solkräm innan jag åt middag. Sen bokade jag simbana till imorgon bitti igen. Det är förhoppningsvis så här mina dagar ska se ut de närmsta veckorna. Killen i repan kände igen mig och utbrast glatt "You're back!".

Oui, sa jag. I'm back!

Inga kommentarer: