onsdag, maj 09, 2018

Det gick bra ändå


Jag älskar att bara kunna glida ner till poolen på morgonen. Ur sängen, i baddräkten, ner i bassängen. Varenda pass jag simmat här har varit roligt och givande.

Och just nu känns det helt okej att bara simma ett pass om dagen. Det gör att jag känner mig fri och avpänd på ett helt annat sätt än senast, när jag körde två pass varannan dag. Nu blir det alternativ träning på eftermiddagarna istället.


Det ger också möjlighet att ta en långpromenad längs stranden in till Port D'Alcudia och äta lunch med Susanne och Marika. Och då gör det heller inget om det spårar ur en smula och blir Cava Sangria-bonanza med efterföljande Sangria och Cava. Cornflakes istället för chips.


Det var en väldigt roligt dag igår. Vi var eventuellt en smula fnittriga och omogna, men jag skrattade så jag fick kramp i magen. Det var härligt. Sen hängde jag lite i Marikas yogatrapets och käkade middag med dem innan jag tog en taxi hem på kvällen.


Detta påverkade inte morgonens simpass mer än att jag nöjde mig med 3000m. Fokus på Medley och intervaller. Det gick jättebra. Min simning av fjärilskaraktär har fått ett uppschwing. Kanske inte på stilen och tekniken men på ansträngningsnivån. Det går lättare.


Som belöning för väl utfört arbete fick mina fötter sig en omgång Spa-lyx. Peeling, chokladinpackning, nagellack och massage. Jag älskar fotmassage.

Inga kommentarer: