onsdag, juni 20, 2018

Tut tut - nu är terminen slut


Sista arbetsveckan för terminen närmar sig sitt slut. Tut, tut.

Den sista månaden har varit väldigt intensiv rent arbetsmässigt. Jag har haft kurser och mängder med PT-timmar. Det har varit förberedelser för simlägret i Hallstahammar och för simevent under sommaren. Nu är det också upploppet av mitt Instagramuppdrag för Medley/Vansbrosimningen.


I måndags kväll avslutade jag och Hasse vårterminen för Vasalundshallens träningsgrupper i Huvudstabadet. Jag höll först ett kort yogapass och sedan blev det tidtagning och lagkapper av olika karaktär resten av kvällen. Massor av fina insatser och skratt. En bra kväll!

Stort tack för alla fina presenter! Er omtanke värmer!


Igår var det avslutning av Aqtivates egna öppet vattenkurser i Ösbysjön. Firade med att (på riktigt) blåsa av SUP:en. Fniss!

Det var ett något decimerat deltagarantal men god stämning och bra simning. Det är roligt att se hur mycket som hänt i vattnet på bara fyra veckor.

Jag har fått otroligt mycket energi av dessa kvällar. Underbara människor. Glädje!

Och inte nog med det. Jag känner mig väldigt, väldigt stolt över mig själv! Över mitt företag.


Ikväll är det sista kurstillfället i Mörbybadet. Till hösten blir det BeFair som tar över driften av simhallen, men jag kommer fortsätta som instruktör.

Sen är det semester. Inte helt, men från kurser och PT-pass under juli. Förutom helgen i Hallstahammar - Aqtivate Swim Camp - som går av stapeln 29 juni - 1 juli. Kommer bli grymt roligt!

Inga kommentarer: