tisdag, juni 05, 2018

Utomhuspremiärer

När jag åkte till Mallis i slutet av april var det vinter i Sverige och jag trodde det skulle dröja till mitten på juli innan det var badbar temperatur i sjöarna hemma. Icke!

Maria och jag i Brunnsviken

Jag har hunnit med ett par pass i Brunnsviken nu, och temperaturen har legat på runt 20 grader. Hur lyxigt?! Häromdagen tog jag och Fanny en tur som inkluderade stopp för våtdräktslunch på Orangeriet i Bergianska. På fredag gör vi en liknande grej i Edsviken.

Karin, Stina och jag i Hellas

I helgen var jag i Hellas och lekte med Karin, Stina och Urban. Vi simmade lite, konfererade lite och lattjade lite. Simmade rekordlångt fjärilssim. Hade roligt!

Jag och Reka i Brunnsviken

Jag har också haft SUP-premiär med Reka. Maria och Kajsa simmade medan jag och Tratten gled bredvid på brädan. Fantastiskt vacker morgon! Ofta när jag sitter på SUP:en med Reka på ett stilla vatten som glittrar i solen tänker jag "livskvalitet".

Huvudstabadet

Nu har Huvudstabadet öppnat och jag har även hunnit med ett kort pass där. Hade tänkt köra utan våtdräkt (points for trying) men det var fucking freeeezing när jag stoppade i tårna så jag lubbade upp och drog på mig våtdräkten.

Det känns som att simträningen blir mer sporadisk just nu än vad jag skulle önska. Men jobbet med Aqtivate är i en väldigt intensiv och tidskrävande period och jag orkar helt enkelt inte foka på min egen träning. Är ändå väldigt glad och tacksam att det är så många människor som vill simma för just mig!

Inga kommentarer: