fredag, december 14, 2018

Åt helvete med simningen! Jävla skitsport.


Träningen har gått svindåligt för mig den här veckan. Jag försöker att tänka positivt, som i tisdags, och yadyada, men det har ändå varit röven. Inget har tamejfan hänt på fem år!!!!

I onsdags körde jag ett pass i Vasalund. Delade bana med en av mina snälla crawlkursare och en snubbe som hela tiden var i vägen, även om han fick en längds försprång och jag bara skulle simma 50 meter. Jag kunde inte hålla min starttid och jag har jättesvårt för såna små rubbningar när jag har en dålig dag. Veckan innan hände något liknande men det var ingen biggie för då mådde jag bättre.

Hämtade mig aldrig från den stökiga starten. Simmade sakta och omotiverat även när det blev mer utrymme i bassängen. Drunkningskänsla.


Lyckades masa mig till simhallen även idag med löfte om ytterligare ett kort och effektivt pass 4x(10x50m @1:00) men det genomfördes återigen med en lam jävla känsla. Kamelpung! PUNG!

Jag vet att det kommer vända, men jag är förbannat sur över att förra veckans förkylning sabbade så mycket. Innan den var jag verkligen på G! Nu måste jag liksom... starta om... IGEN! Jag gör fan inte annat. Helvetespiss. Skitsport. Dra åt helvete. Trött är jag också. Hejdå.

Inga kommentarer: