söndag, december 16, 2018

Full fräs & champagne!

En vanlig morgon i Spring Village med Theresia.

Veckans dåliga inställning fanns kvar igår morse när klockan ringde för Vårbyträning. Sov dåligt på natten och övervägde att låta bli simningen, men eftersom jag vet att det är bra för mig så fraktade jag mig dit. Det går liksom inte att hänga läpp i det där simgänget!

Att jag var extremt oentusiastisk fick medmänniskorna att inta en rakt motsatt inställning. Push, pepp och uppmuntrande ord haglade. High fives och heja heja! Till och med coachen brast ut i sporrande beröm. Jag vill faktiskt klaga! Det är jävligt svårt att bibehålla sin trötta, bittra attityd under såna omständigheter.

Reclaim Sofias initialer

Efter 20x50m insim och 16x75m tröskel med start 1:30 (oväntat stabilt simmade) så annonserade simfröken 4x50 meter full fart med tidtagning och valfri utrustning. Allt i baren utom Campari!!!

Jag valde Finis agilitypaddlar och fenor till heat 1, bara fenor till heat 2 och 4 samt mina vanliga paddlar och fenor på heat 3. VÄLDIGT nöjd med tiderna.

Hade Fredrik närmast mig i mitt heat och det blev en bra fight. Alltid ett nöje att ha honom i ögonvrån eftersom jag inte kan slacka en sekund. Måste kämpa hårt! Underbart! Ett optimalt scenario hade, baserat på tiderna ovan, varit Per på andra sidan om mig, då jävlar hade det blivit strid på kniven. Next time!!!

När jag åkte från träningspasset var jag varken trött, nedstämd, bitter eller less på simning längre.

Ps. Bilden är ett montage.

Och efter en supertrevlig kväll med champagne (avstod av säkerhetsskäl drinkarna) hos Mattias och Caroline var jag inte heller trött, nedstämd, bitter eller less på livet längre. Energiinjektion.

Typiskt härliga människor.

Inga kommentarer: