söndag, februari 24, 2019

Inte äta i duschen


Det är nya regler i Vårby. På damernas får man inte längre äta i duschen. På herrarnas är det tydligen fritt fram, för där satt enligt uppgift ingen lapp. Patriarkatet.

Jag blir såklart väldigt nyfiken på vad för situation som föranlett en anmodan av den här typen. Någon har inte bara ätit i duschen utan gjort det till ett så stort problem för sina medmänniskor att det krävts tillsägelse medelst lapp.


Jag blev förstås upprörd. Melon, som är så GOTT, och så får man inte äta det i duschen. Inte heller får man trycka i sig en hamburgare eller helt vanlig semla medan balsamet verkar. Skandal.

Under februari har jag förresten simmat in ungefär 196 semlor i kalorier räknat, om man ska tro Garmin connect. Under samma tid har jag bara ätit 3. Också en skandal kan jag tycka.


Micke var tillbaka på kanten i lördags och bjöd som vanligt på ett bra pass och många fina bilder. Älskar bilder men tycker också om ett "heja" då och då. Ändå fint att ha honom tillbaka.

Jag simmade okej, inte mer, men hade desto roligare tillsammans med Karin och Tobias på banan. Det är svårt att simma och skratta samtidigt men jag fick mycket träning på det.


Belöningen efter passet blev, förutom bullsemla numero 3, fina staplar att titta på från mina 16x75m med 37,5m löst/37,5m hårt. Ögongodis av den här typen är varför jag alltid vill simma med sportklocka, annars hade jag inte haft en aning om hur bra jag gjorde det där.

Inga kommentarer: