lördag, februari 16, 2019

Prinsessa med passivt högerben


Idag var det minsann varmt i vattnet i Vårby. Skönt! Jag delade bana med Stina och Tobbe och vi kämpade ihop en fin distans, 5000 meter totalt med lite bonus på slutet. Vi var faktiskt helt jävla fab.


Vi hade vikariecoach Pontus idag igen och nu vet vi varför han är så himla supergrym. När han inte är simfröken jobbar han nämligen som princess-ingenjör. Jag är nästan helt säker på att det var det han sa i alla fall. Inte undra på att han förstår hur han ska kommunicera med oss.

Fortsatte försöka få igång mitt passiva högerben. Jag kan hitta kicken men det kräver stort fokus och är väldigt ansträngande när jag inte har fena på foten. Fick bra hjälp av Pontus att hitta rätt känsla. Det gör inget om Micke är ute och reser då och då faktiskt...


Efteråt blev det bil-opera, skratt, äggmacka och bullsemla på Finefoods. Är så tacksam över lördagsmornarna och mina fina, roliga och kloka simpisar.

Det här har varit en bra vecka med totalt 16400m. Långt över målet men det kändes inte svårt att få ihop den här gången. Har varit stark, glad och hittat en bra känsla.

Inga kommentarer: