tisdag, april 09, 2019

Payback


Jag känner mig väldigt stark i simningen. Lägstanivån är för tillfället hög och det känns som att de senaste månadernas ihärdighet börjar betala sig.

Om jag har samma känsla i Vansbro i sommar som jag hade på passet igår så har jag svårt att tänka mig annat än att jag kan bärga hem två nya pb. Vilket är mitt mål. Helst sub 45 och sub 15.


Igår simmade jag 5000m och det var ingen stor sak, trots att det är långt. Jag tror att jag är lite för snäll mot mig själv ibland. Gör för korta och för lätta pass.

Hundringarna simmade jag ett varv sammansatt, ett med dolme och stora paddlar och ett med fenor och mindre paddlar. Korrigerade starttiderna också. Andra varvet startade jag på 1:50 och tredje på 1:40. Fungerade perfekt, simmade på fina tider och med bra ökning av tempot. Lagom vila.


En annan anledning till att jag är starkare är att jag faktiskt är starkare. Sedan december har jag gått hos en sjukgymnast, Mia på Idrottskliniken, för att få hjälp att bli av med smärtan i min vänstra höft.

Jag märker så stor skillnad nu! Det är kanske inte rolig träning alla gånger, men det är värt det när jag känner att jag gör framsteg.

Inga kommentarer: