måndag, april 08, 2019

Utveckling och inlärning


Som vanligt bjöds vi på ett bra pass i Vårby i lördags. Så himla härligt gäng det där. Att hitta bra simpisar som gör träningen utmanande och rolig är a och o!

Vi fick lägga lite fokus på voltvändningar under passet. Jag tycker mina är okej men det finns mycket som kan bli bättre. Och jag vet ungefär vad det är.


Micke försökte få mig att göra nån grej med armarna, men hur han än förklarade och visade så kunde jag inte förstå vare sig hur han menade eller varför jag skulle göra det. Ibland är det så.

Så jag sket i det men lagrade infon i mitt mentala bibliotek. Kanske blir det en pusselbit i någon annans förklaring av samma sak i framtiden som gör att jag förstår.


Simchefen påpekade också att jag ska försöka få till en tidigare catch. Jag har noterat det här själv på bilder, t ex den ovan. Har varit så himla koncentrerad på att få till avslutet på draget under en tid att jag har tappat fokus på vad som händer längst fram.


Den här bilden, snodd från någon på Insta, illustrerar på ett utmärkt sätt hur teknikträning är. Ibland känns det som ett ändlöst klättrande och rutschande tillbaka ner igen.

Inga kommentarer: