torsdag, maj 23, 2019

Öppet vattenkurser i Ösbysjön



Hurra!!! Äntligen är öppet vattenkurserna igång i Ösbysjön och vilken jävla start vi fick!!! Varmt i luften och strålande sol. Temperaturen i vattnet hade stigit från 15 grader i söndags till helt galna 20 grader igår.


Jag kommer att hålla två kurser på onsdagskvällarna de närmsta fem veckorna. En teknikgrupp för de som behöver friska upp kunskaperna eller inte har simmat i öppet vatten förut (kl. 18-19) och en träningsgrupp för de som har vana av öppet vattensimning och har koll på grunderna (kl. 19-20).



Igår var inte bara en underbar kväll, det var också helt fantastiska deltagare. Nivån var generellt hög, men framför allt var det glada, härliga människor som bjöd på sig själva.

Jag tycker att det är en av de viktigaste sakerna när jag håller kurs. Jag älskar när gruppdynamiken är bra och deltagarna är entusiastiska och pushar, lyfter och utmanar varandra. Det ska vara roligt att träna med andra!



Efteråt bjöd jag på fika, bland annat kakor som var exakta kopior av Ösbysjön. Men det såg du förstås utan att jag behövde säga det? Och lite andra godsaker också förstås.

Känns fantastiskt att vi ska få göra det här fem onsdagar till. Vill du vara med? Det går att boka enstaka pass. Det gör du genom att klicka här.

Inga kommentarer: