måndag, juni 24, 2019

Midsommarhelgen 2019

Det blev en jättefin midsommarhelg! Förra året var jag på landet och planen var att åka dit även i år. Men eftersom jag kommer vara upptagen kommande två helger och har mycket att förbereda inför det så bestämde jag mig i sista stund för att stanna hemma. Kändes mindre stressigt. Ett bra beslut!


På torsdagskvällen hade jag egentligen tänkt crasha i soffan men simpisarna, Kajsa, Matilda och Linda, skulle dra en repa i Brunnsviken och jag hängde på. Fantastiskt fin kväll!

I min näst intill fulländade träningssäsong har jag hittills haft en liten lucka - att träna drafting. Nu fick jag chans att börja täppa till den. Låg på Lindas perfekta fötter större delen av turen och blev otroligt peppad inför Vansbrosimningen. Det ska bli SÅ ROLIGT! Och drafting... jag ÄLSKAR att drafta!!!


På midsommaraftons morgon mötte jag Karin, Matilda och Lars i Rösjön. Fantastiskt fin morgon!

Vi körde ett varv genom sjön och jag passade på att fortsätta öva på att följa fötter. Det är nog det bästa jag vet med öppet vattensimning. Karins fötter var fina att ligga bakom och Matildas roliga. Varje gång jag råkade peta på Matilda började fötterna sparka.

Avslutade med att leka fjäril med grym känsla och flyt.


På midsommardagen blev det vila men på söndagen mötte jag Karin, Matilda och Lars igen för en lunchrunda i Brunnsviken. Fantastisk fin dag!

Kände mig stark som en björn och njöt bakom Karins fötter. Fick en riktigt bra feeling och LÄNGTAR efter att få simma Vansbro. Sa jag det? Sa jag också att jag älskar drafting?

Passet avslutades med medley från udden till bryggan, 10 armtag per simsätt. Hej pulstopp!

Inga kommentarer: