fredag, december 20, 2019

Bra bilder med ny telefon


Jag har en ny Iphone. Har försökt lista ut hur länge den gamla har stått pall men har inte lyckats. Tror det är åtminstone tre år, vilket är beundransvärt. Nästan som på gamla goda tiden, med Nokia 3110 som höll för allt. Däremellan har det nog inte gått mer än ett eller två år mellan bytena.

Enligt ryktet, ja eller specifikationen, är den här telefonen vattentät, vilket är något jag välkomnar varmt! Minst tre av mina tidigare mobiler har dött genom dränkning - en i en tekopp, en i en simbassäng och en i en vattenpöl i fjällen.


Nu ser jag fram emot att kunna lägga upp ännu finare bilder på bloggen och Instagram. Älskar porträttfunktionen och att bilderna blir så otroligt krispiga.

Överföringen från gamla telefonen till nya gick helt sjukt lätt. Jag har länge sett 2020 som framtiden, men saknat alla coola saker den skulle föra med sig. Men det här var värdigt! Telefonerna behövde bara ligga lite nära varandra en stund och vips så var det klart. Jag är asimpad!!!


Men om överföringen var framtid så var att skaffa ett nytt Mobilt BankID forntid. Eftersom min digipass från SEB tydligen dog 2016 (måste skett precis efter att jag bytte telefon senast för då skaffade jag BankID med den) så var jag tvungen att fysiskt besöka ett av deras kontor. Maj Godd. Människor. Kölapp. Evig väntan. Döden.

Nu är det i alla fall gjort och livet kan gå vidare som vanligt. Puss, hej.

Inga kommentarer: