tag:blogger.com,1999:blog-25624613.post115973217438232652..comments2023-05-22T15:25:09.399+02:00Comments on Sofias Secrets: Projekt "avloppsrensning"Sofiahttp://www.blogger.com/profile/05179923257676587276noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-25624613.post-1159771414792872982006-10-02T08:43:00.000+02:002006-10-02T08:43:00.000+02:00Om du bara visste vad godis innehåller... Du kan g...Om du bara visste vad godis innehåller... Du kan googla lite på ko-lik som hänger upphängda i sina klövar, stelnat blod hänger som istappar ur mulen. Sen tar de mulen och skär av, maler ned och stoppar i dina favoritgodisar tillsammans med lite klövar.<BR/>Hjälper inte det kan du tänka på hur fettet (i choklad t.ex., som sällan innehåller klövar och mular), stelnat och vitt tippas ned i ett enormt fat där det ligger och dallrar till innan det rörs om och blir godis. Och hur dessa fettpartiklar sedan färdas i ditt blodomlopp och långsamt kläggar till dina rena, fina, starka ådror.<BR/><BR/>Morötter däremot är en härlig produkt av moder jord. Nu ska jag berätta hur moroten blir mycket godare. Man skalar den på vanligt sätt, men skär inte upp den utan gnager av det yttre lagret (typ 1 cm). Ja, morötter har två lager, ett lite hårdare, och ett inre som är sötare. När man ätit det yttre så är det ren glädje att äta det fina, inre lagret. Så gör man.<BR/><BR/>Lycka till!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25624613.post-1159733369159777102006-10-01T22:09:00.000+02:002006-10-01T22:09:00.000+02:00You go girl!! =)You go girl!! =)Anonymousnoreply@blogger.com