tisdag, december 23, 2008

Greenstone Track - dag 3

Startade halv tio och klattrade ner for samma terrang som vi dagen fore hade klattrat upp langs. Vi gick nu langs Greenstone Track, som var sammanbundet med Caples Track. Gick oandligt lange. Det kandes som om vi varit borta fran verkligheten i manga, manga veckor. Sa manga intryck!

Vi har gatt over aar, "savanner", bergssluttningar och stenras. Fotterna gor sa ont att jag tror att de ska ramla av och jag har ont i tramdynorna och flera blasor.

Framat 18-tiden bestamde vi oss for att gora ett stopp for middag, och jag var da pa bristningsgransen for hur mycket jag skulle orka. Var planerade middagsplats, vid Steele Creek Hut, visade sig ligga pa andra sidan en hangbro, hogt over en forsande a och tradtoppar. Har jag namnt att jag ar hojdradd? Det ar jag. For att gora saken battre holl bron for 1 person at gangen, och de hade byggt den av gammalt Gunnebostangsel och nagra vajrar. Det fanns ingen vag tillbaka och ingen anledning att tveka, sa jag grat mig over den bron. Jag var alldeles for slutkord for att vara modig och tuff. Men jag klarade det!!! Bron pa bilden var likadan som den just beskrivna, men dock betydligt lagre.

Efter middagen gick vi ytterligare en timme innan vi slog lager for natten, mitt i det varsta myggboet vi kunde hitta.

Inga kommentarer: