fredag, oktober 18, 2019

Swim camp, föräldrar och förlängning


Aqtivate Swim Camp Mallorca, vilket helt fantastiskt läger det blev! Jag är SÅ nöjd!


Att det blev så bra beror till stor del på att det var så superhärliga deltagare. Otroligt positiva och intresserade. Dessutom var det en lagom stor grupp.


Förutom mig var Stina med som coach och höll i uppvärmningen innan simpassen, en föreläsning om periodisering av träningen utefter mensen och ett styrkepass varje dag. Hon är supergrym och jag tror alla fick med sig väldigt mycket matnyttigt om hur de ska träna för att få ut ännu mer av sin simning.

Programmet för lägret kändes perfekt utformat och vädret var toppen.


Lägret slutade i söndags och i måndags kom mamma och pappa hit på en veckas semester.



I tisdags var jag och mamma i Alcudia på marknad och igår hyrde vi bil och åkte på utflykt. Vi fikade i Valdemossa, åkte den fina vägen genom Deia och åt lunch på torget i Soller.


Pappan cyklade samma sträcka, med start i Santa Maria. 11 mil och drygt 1600 höjdmeter. Så backigt att det till och med var jobbigt för högerfoten att köra bil.

Coolast var ändå den enbenta snubben på en vanlig racer som stånkade upp för berget i god fart.


Har även hunnit simma ett pass med pappan. Slog två nya rekord - 100 meter medley utan fenor-rekordet och 100 meter fjäril med fenor-rekordet. Det sistnämnda var larvigt jobbigt faktiskt.



Ja, och så stannar jag på Mallorca en månad till. Skulle åkt hem idag men planet fick lyfta utan mig.

Tack alla som fixar och täcker upp för mig så att jag kan få göra så här!!!

1 kommentar:

ingmarie Nilsson sa...

Så härligt!Stanna så länge du kan och mår bra! Här är det ju snart bara grått. :-O Jag planerar min "flykt" för fullt. Fram till december står jag liksom ut men sen är det kärvt...