torsdag, september 28, 2017

Återhämtningsvecka


The Rising - passet som fick avsluta förra veckans lysande träning. Fick ihop 4500 meter på ett sätt jag är väldigt nöjd med. Det funkar bra för mig att träna hårt och ofta. Jag blir motiverad av det.

På huvudseriens 12x100m körde vi (efter en del grums) start 2:10. Jag trodde inte jag skulle fixa kortare starttid efter veckan som varit. Nu kunde jag lägga hundringarna på mellan 1:40-1:44 och få lagom vila.


Den här veckan har jag återhämtningsvecka och trots att det fortfarande innebär träning så har jag svårt att känna samma engagemang. Har simmat två pass á blygsamma 1900 meter men de har varit slafsiga och lite tråkiga. Jag kan i alla fall vara nöjd med att jag varit i vattnet.

Imorgon har jag första PT-passet med Hasse på länge och det ska däremot bli riktigt roligt. Testserien jag ska köra är 10x100m start 2:00. Serien har jag kört förut men alltid med start 2:15 så det ska bli spännande att se hur den kortare starttiden påverkar. Känner mig lite stärkt av den liknande serien i lördags.

Inga kommentarer: