torsdag, december 28, 2017

Camp Snowman #6


Dagens omgång av Camp Snowman blev en skarp konstrast mot igår. Då var allt, bortsett från den lite skakiga starten, i det närmaste perfekt. Idag var det helt raka motsatsen. Kaos.


Vi hade fyra "stationer", en per bana, som var baserade på längd istället för tid. Det i kombination med att några startade passet kl. 07:15 och några kl. 08:00 ledde till lätt tumult. Lite som det vanligtvis är när man jobbar heltid och försöker simma i en simhall i Stockholm före eller efter arbetstid. Något som jag tack och lov sällan behöver göra. Jag klarar nämligen inte det så bra.

Följaktligen klarade jag heller inte dagens pass så bra. Jag blev stressad av oordningen och bristen på struktur. Hade det inte varit för Theresia så hade jag gett upp bra mycket tidigare än jag gjorde, och då fick jag ändå bara ihop 2000 meter. Jag hoppas fredagspasset blir bättre.


Det som räddade morgonen var fikat på Finefoods efteråt, tillsammans med Theresia och Paula. En bulle kan pigga upp de mest besvärliga situationer.

Inga kommentarer: