tisdag, juli 17, 2018

MTB och kalas


Jag firade min födelsedag i Högbo Bruk. Eftersom jag fyllde år på en måndag hade jag inga som helst förväntningar på att någon av de inbjudna skulle kunna komma, så jag blev båda glad och förvånad att se så många fina vänner på plats.

Tyvärr förevigades inte alla tillsammans. Knappt var för sig. Men vi idrottade, spa-ade, åt middag och lekte som ungdomar efter lite för mycket alkohol. Det var fint och mysigt!


Dessutom cyklade jag MTB två dagar. Hyrde cykel och det var succé! Milton i all ära, men växlarna hoppar och studsar och det gör mig osäker. Jag är inte särskilt kavat på cykel generellt, och att inte kunna lita på att växlarna ligger kvar så fort det blir stökigt eller uppförsbacke har inte en positiv effekt.

Hyrcykeln däremot... funderar på om jag måste investera i något nytt.


Första dagen var det jag, Matilda, Lars, Jonas, Gunnika och Diesel som cyklade. Det visade sig att jag och Matilda hade samma preferenser om hur MTB ska gå till, och medan vi hade roligt på spåret "Tobbe" så fick männen leka av sig i svårare banor.

Sedan körde jag något som hette "Sprintbanan" tillsammans med Jonas och det var SÅ.HIMLA.KUL! Jag klarade massa svåra saker som jag aldrig trodde jag skulle fixa. Jontan cyklade före mig och skrek "TRAMPA" så fort jag skulle fokusera på det och inget annat (vilket var nästan hela tiden). Det gjorde att jag så gott som glömde att vara rädd!


På tisdagen cyklade jag med Malin, Theresia, Matilda, Lars, Jonas och Stefan. Större gäng. Jag tog några andra snälla banor och slutade återigen vid teknikbanan och sprinten. Den här dagen var jag dock alldeles för trött för att ens våga försöka mig på något. Både kroppen och min mentala styrka, det där jävlaranammat som behövs, lyste med sin frånvaro.

Det var hur som helst fantastiskt bra dagar. Tack alla ni som var med och förgyllde!

Inga kommentarer: