onsdag, juni 11, 2008

Mycket att säga. Och skinkan smakar tonfisk.

Zzzverige
Igår vann Zlatan mot Grekland. Jag såg inte matchen, bortsett från en stund just när målen kom, men om man får tro medierna så var allt tydligen Zlatans förtjänst. Hanssons mål verkar ha varit oviktigt. Jag förstår inte. I tidningarna har alla s bytts ut mot z och det pratas redan om ett "klassiskt" mål. Den här hysterin får mig att må illa. Var de inte fler på plan som hjälpte till?

Zjälvgående
Elsa var jätteduktig på kursen igår. Helgens segling och värmen ute gjorde att vi inte tränade så mycket i veckan på vår läxa från förra gången. Men det verkade inte spela någon roll för Grisen, för hon uppförde sig som om vi hade tränat jättemycket. Och till och med utvecklat övningarna lite. Soft hund!

Inte zugen längre
Jag har tröttnat på mat. Jag är aldrig sugen på någonting längre och jag tror det beror på för ensidig kost. Mycket stuvade mackisar och korv. Jag saknar tiden då jag lagade goda middagar från Viktväktarnas kokböcker. Det var alltid fräscht, gott och varierat. Måste försöka börja med det igen. Snygg-Jonas får peta i sig dubbla portioner.

Inga kommentarer: