fredag, februari 08, 2019

Tre gånger godkänt


Känner mig förbannat nöjd över att ha klarat ännu en vecka med 10.000 meter. Det känns inte så långt i teorin men att nå upp till det är lite av en utmaning ändå. Särskilt som jag försöker exkludera lördagspasset från den siffran.

I måndags körde jag ett pass med Stina i Vasalund. Vi höll på en evig tid, men peppade och pushade varandra genom hopp och förtvivlan. Vi kompletterar varandra bra när vi tränar, hon är stark där jag inte är det och vice versa. 3200m - check.


I onsdags blev jag lite sen till träningen och hade bara en timme på mig att genomföra ett pass jag beräknat skulle ta 1:15-1:20. Lösningen blev fartdoping med fenor, paddlar, platta, snodd, snorkel, baddräkt, rakade ben osv. Allt i baren utom Campari. Och så drog jag ner på vilan. 3200m - check.


Prioriterade annat än simning på torsdagen och var lite under isen imorse. Tvingade mig till simhallen eftersom jag vet att det är ett lyckopiller, och bestämde mig för att allt över 1000m var okej. Helst ville jag få ihop 3600m och allra helst köra både torsdags- och fredagspasset.

Fick egen bana, stundtals även egen simhall, känslan infann sig, jag hade ingen tid att passa och inget bättre för mig så jag drog igenom båda passen. Berg- och dalbana i ansträngning men ett bra pass. 4300m - check.

Inga kommentarer: