söndag, november 10, 2019

Årets Pappa 2019

Så var den här igen. För många den allra viktigaste dagen på året. Fars dag.

Ett rätt vanligt sätt att fira far är med morgonuppvaktning med kaffe, tårta, blommor och en present. Fortfarande är slipsen den vanligaste farsdagspresenten och varannan pappa får en ny slips just den här dagen.

Presenter och tårta i all ära, men för många pappor känns dagen bara som en enda lång transportsträcka till offentliggörandet av resultatet i den prestigefyllda tävlingen Årets Pappa.

- - BREAKING NEWS! - -

Efter att under många år ha burit den tunga bördan av att utse en vinnare bland hundratusentals framstående pappor har den ordinarie juryn i år valt att ta paus. Detta efter att ett anonymt ekonomiskt bidrag inkommit till tävlingen. Juryn återfinns för tillfället i Karibien. Istället har en av Sveriges största bloggare och influensers tagit över rodret för 2019. För att undvika påtryckningar inför tävlingen är juryn som vanligt anonym. Efter att noga ha studerat alla deltagande pappor under året som gått kan hen nu presentera årets vinnare:

Motivering
"Asså ja ba... whaaat liksom... så himla många dom e ba, och vissa ba va så typ supergulliga liksom men andra baa asså så sjuuuuuukt gamla å man ba hallå leveru ens eller liksom.... och jag typ köpte nya stövlar förut för vahettere... dom andra ba nääej liksom, och sen ba så kolla vicken gullig skäggrej och så ba VA? har han gjort allt de där å då ba va saken typ vahettere sjukt klar."

Årets pappa 2019: Pappa GöranLäs alla motiveringar till vinnaren av tidigare Årets Pappa-tävlingar här:

2006: Pappa Göran
2007: Pappa Göran
2008: Pappa Göran
2009: Pappa Göran
2010: Pappa Göran
2011: Pappa Göran
2012: Pappa Göran
2013: Pappa Göran
2014: Pappa Göran
2015: Pappa Göran
2016: Pappa Göran
2017: Pappa Göran
2018: Pappa Göran

Inga kommentarer: