tisdag, juni 30, 2009

Hjälp med ett litet dilemma

Jag behöver hjälp med ett litet dilemma jag har.
Följande ingredienser ingår:

1) Älskad pojkvän
2) Älskad pappa
3) Älskad bil

På fredag ska jag och JG [1] missa Depeche på Arvikafestivalen till förmån för Life of Bellman på Ulriksdals slott. Istället kommer vi att bila till Arvika på lördagen i Pedro [3]. Lite löst har J-gull [1], som är projektledare för det här eventet, pratat om att vi ska sova i bilen [3] och sedan åka hem på söndag.

Jag som är lite mera nervöst lagd och tycker om att ha en planerad sovplats försöker anpassa mig till den spontana livsstilen som Jontan [1] följer, men inser direkt att en natt i Pedro [3] inte är något jag ens skulle önska min värsta fiende. Inget ont om Pedro [3], men storleken HAR betydelse.

För att inte lägga mig för mycket i projektledarens [1] planer försökte jag istället lite fint föreslå att vi skulle fråga min gode far [2] om vi kunde låna hans bil som är lite större och lämpligare (men fortfarande helt olämplig) att sova i.

Sofia: -"Jag kan ju fråga D [2] om vi kan byta bil i helgen?"
Jonas: -"Hans bil på festivalkampingen? Nej, ingen bra idé"
Sofia: -"..."
Sofia: -"?"
Sofia: -"Men för helvete, Pedro [3] då??"

Hur gör jag nu? Ska folk kissa, kräkas, öla och däcka på min bil [3] istället? Hur tar jag mig ur det här med pojkvän [1], pappa [2] och bil [3] i behåll? HJÄLP!

4 kommentarer:

Henrik sa...

Alltså, festivaler ska inte vara bekväma. Att sova i en bil är lyx. Förhoppningsvis är ni så fulla att det inte spelar någon roll. :)

u1hcnulf sa...

missa depeche? wtf?

åsah sa...

haha! Ja, det är ett svårt dilemma. Storleken har betydelse, jag håller med (efter att ha sovit i flera olika bilar). Du kan inte bara sådär i förbifarten "råka" köpa ett tält?

Anonym sa...

Man parkerar ju inte inne på campingen. Ni kan få tillbaka erat tält, där kommer ni sova gott.

/Fredde