torsdag, juli 01, 2010

Sista rycket för sommarform

Ska ta några dagar nu där jag håller mig i skinnet när det gäller kost och träning. Igår blev det en löprunda i kuperad terräng och nu ska jag strax jogga långsamt hem från jobbet. Hit blev det en långpromenad. Att använda apostlahästarna till och från arbete passar extra bra just nu eftersom det idag blev körförbud på Pedro. Missade att boka besiktning och har inte fått någon tid förrän den 13 juli. Så kan det gå.

Ikväll är det HI-träning och jag hoppas Korv kommer vara ordentligt laddad efter vår semester.

Nu är det bara 1½ vecka kvar till Nyttas beräknade valpning. Håll alla tummar ni kan för att det bakas ypperliga små kelpievalpar och att det kommer ut minst en tik. Helst på min födelsedag 9 juli. Kom gärna med namnförslag också. Korta, koncisa som börjar på R.

4 kommentarer:

Carro sa...

Roxy!

åsah sa...

hahaha, kalla den "Rasta".. hihi.. "Rally" är ju rätt skoj också. Eller "Risk".. hahah.. nä, ojoj.. Jag har redan bestämt namn till min "Akta" ska den heta ;)

Förresten, du kan på bilprovningens hemsida boka in reservtider, jag fick en samma vecka fast jag råkats missa min tid! Skitbra! Alltid nån som lämnar återbud... ett tips bara.. ha så kul ikväll !

Katarina sa...

Rapp, Rutan, Rusa, race, kommer inte på nåt mer för tillfället. Kommer på hi-träningen nästa torsdag, kommmer du då? Ska vi träna nåt inan?

eva marie sa...

Räv! Rackza (Mowglis vargmamma) Rocka! (jag är ju en sucker för djurarter... om du inte redan förstått det vill säga...)