fredag, maj 10, 2019

Sofias vårsimester, del 3


Jag måste erkänna att simesterns tredje del är lite mer av ett blur än de två andra. Dagarna flyter ihop mer än förut, och jag har knappt en aning om vilken veckodag det är.

Planen för de återstående dagarna var 3,5 timmar simning varannan dag (två pass) och 2 timmar varannan dag (ett pass).


Simningen har gått hur bra som helst. Jag känner mig så gott som opåverkad av att ha simmat nästan 8000m ena dagen och 5000m andra. Totalt 27600m.

Jag skriver så gott som, för följande har hänt:

1) Solen är jätteljus och jag borde ha tagit mörkare simglajjor med mig. Ont.
2) Jag har haft jättesvårt att äta.


Punkt två är ju en typiskt tråkig sak när man är på sin allra första all inclusive, men framför allt är det dåligt för träningen. Jag har fått i mig lite mat åt gången, men förmodligen inte i närheten av vad jag borde. Men enstaka måltider har det känts okej.


Ur hotellets synvinkel är jag förstås en lysande kund. Dricker ingen alkohol, äter lite, har inte tagit någon glass, kaka eller mellis. Som vildast var jag när jag beställde in två tapasrätter, nachos med gucca och kycklingvingar. Och så har jag druckit en del bubbelvatten och cola till maten.


Ett par gånger har jag träffat Marika för debriefing och promenad. Det har varit trevligt! Annars har jag mest hållit mig på hotellet, strosat på stranden och jobbat på min spanska. Den är så gott som felfri nu.

Dos manzanas rojas. Una camiseta naranja. Mis ojos son azules. Necesito crema de solar. Hoy es nublades.

Jag mår jättebra. Verkligen jättebra! Därför blir det en del 4 av simestern också.

Inga kommentarer: