tisdag, oktober 19, 2010

Så här var det

Jag var aldrig orolig. Jontan bjöd på en fantastisk helg på Såstaholm i Vallentuna. Vi kom dit på eftermiddagen, checkade in i vårt rum designat av Joel Kinnaman. Det var ett tvårums-rum (så kallat dubbelrum?) där det ena rummet bestod av en liten biosalong med fyra stolar.

Joels (och vårat) sovrum
När vi checkat in gick vi upp till fikabuffén och åt en oslagbart god kladdkaka, en ännu godare bärpaj och en otroligt välsmakande och äkta vaniljsås. Sedan spelade vi Guitar Hero och gick en romantisk promenad.

På kvällen väntade en bubblande välkomstdrink och en sjukt god skaldjursbuffé som inleddes med en halv hummer och avslutades med en choklad- och äppelgrej med vaniljglass. Det var hysteriskt gott och jag åt nästan oförskämt mycket räkor. Men hummern vann, det är helt klart min grej. Och skaldjur också. Och sova-borta-weekends. Och Jontan.

När vi ätit klart rullade vi ner till rummet igen (via en hård match på Guitar Hero) och tittade på film (Solomon Kane, 6 tootsies). Sov som en liten prinsessa och på morgonen väntade en grymt bra (och enligt uppgift prisbelönt) frukost. Åt så mycket att vi inte behövde äta förrän till middagen. Galet mycket, med andra ord. Man kan säga att helgens mat sopade banan med viktklubb.se...

Jag funderar på att låta Jontans överraskningar bli en regelbundet återkommande tradition.

1 kommentar:

Sara J. sa...

Låter härligt! :)