måndag, oktober 25, 2010

Grattis på födelsedagarna

Idag fyller Storebror och hans son (min brorson, du hajjar?) år. Grattis till dem!

Detta firades igår med kalas i Hässelby. Till kalasets snackis utsågs Farbror G (mot sitt vetande) som i veckan lagt upp en bild på sig själv i bloggen, till synes mycket välmående och vältränad. Vi är alla avundsjuka och imponerade.

Själv var jag på gymmet i morse kl. 7 och försökte uppnå samma resultat. Körde ben och bröst, men jag fuskade lite och gjorde utfall utan gummidutten under foten. Dåligt, men jag orkade inte. Det blir så sjukt mycket svårare och tyngre när den främre foten inte har fast mark. Och förstås otroligt mycket bättre träning när den ligger där... Nåja.

I lördags var jag och Rekan på skotträning i Kista. Det var bara en annan person där och jag hängde ju inte på appellplan utan en bit bort i skogen, så det blev bara ett skott tyvärr. Vi hade i alla fall roligt i skogen, letade godis i träden och på marken, lekte och gjorde små kontaktövningar och ingångar.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Halloj!
Kan du träffas lite tidigare på tordag? Jag skulle vilja träffas redan vid fem om det finkar, då kommer jag inifrån stan och har med mig Fixa.

Anonym sa...

Hej!
HAr glömt..... På torsdag kommer Anki & Robbie och hälsar på. Troligen också Carina & Rolex. Har du tid så titta ner. Vi ses vid 10-tiden.

Fia

Anonym sa...

Carina & Rio menar jag förstås!!!