fredag, oktober 22, 2010

Lite av varje

  • När jag vaknade i morse kände jag mig lite som Max Jerry Horowitz i Max and Mary. Han är med i Anonyma Överätare och älskar chokladvarmkorvar, hans alldeles egna uppfinning. Jag borde också vara med i AÖ. Igår blev det bulle, pizza och godis. Kände mig helt uttänjd i magen när jag vaknade. Puh. Bra att ha såna dagar också. Jag hatar det!
  • Idag fick Reka träffa snö för första gången. Hon var helt cool när hon gick ut för morgonkissen, men jag tror att hon inte hade vaknat riktigt. I skogen på morgonprompen fanns inte så mycket snö men när vi kom till jobbet så blev hon alldeles galen. Hon kutade som en galning, runt, runt i snön medan jag och Elsa bara stod och tittade på henne. Skitsöt. 
  • Min älskling är inte jättepoppis just nu. Han hälsade på mig på jobbet igår och passade på att göra en insats för att snabba upp min dator genom att ta bort en massa onödiga program. Sånt som jag inte vågar ge mig på. Det var i alla välmening och jag tycker nog att datorn faktiskt går lite bättre nu, MEN det är INTE kul när ljudet plötsligt inte fungerar, saker saknas och jag måste ta bort och installera om iTunes. INTE kul.
  • Nu har vi element på övervåningen hemma. Täby Rör var hos oss igår och installerade två stycken. Det var på tiden, för det började bli lite kallt där uppe. I helgen borde vi isolera de fönster på nedervåningen och i källaren som inte är isolerade ännu, och jag gissar att det faller på mig eftersom Jontan är uppslukad av projektet att bygga stans snyggaste och coolaste biorum till oss.
  • Idag känns inte som min bästa dag.

2 kommentarer:

Katarina sa...

Halloj!
Ska jag betala in nåt för inomhusträningen eller? Vore kul att ses och få till lite träning.
Kram

Simon sa...

Låter som att det blir superfint! Och låter som att det är dags för en inspektion snart! ;)