måndag, september 24, 2012

Nu flyttar de


Vi känner inte varandra men det är alltid lika deprimerande när säsongen är slut och de drar. Fåglarna alltså. De på bilden.

I övrigt känner jag mig ganska mentalt havererad just nu och väldigt nervös inför helgen. Jag borde ha tagit ledigt från jobbet hela den här veckan, det hade gjort mig till en lyckligare och antagligen mer harmonisk person.

För att reda ut saker så vill jag påpeka att jag inte är nervös för att gifta mig. Den biten är lätt som en plätt och jag ser fram emot ceremonin. Vi träffade Caroline, som ska leda vigseln, igår och allt känns verkligen jättebra. Hon har kul idéer och det ska bli roligt att höra vad hon kommer säga på söndag. Inga kalla fötter här inte.

Det som gör mig nervös är att allt ska klaffa under lördagen och söndagen innan vigseln. Det här är inte det kalas där man vill lämna något åt slumpen eller upptäcka att något gick åt skogen bara för att vi inte planerat och gått igenom allting ordentligt. Vi kan inte lära av våra misstag och lyckas bättre nästa gång, för det blir ingen omfest på det här jippot. Och det stressar mig.

Skulle något inträffa så ordnar det sig säkert, ingen märker något etc.. etc... men JAG märker antagligen och JAG bryr mig. JAG vill att det ska bli lyckat och JAG är mån om att vi inte missar något. JAG, JAG, JAG!!

Okej?

Inga kommentarer: