tisdag, september 04, 2012

Reka hos veterinären

I helgen började Rekas högra öra irritera henne. Örat hängde rakt ut åt sidan och hon ruskade sig mycket. Det har hänt tidigare men gått snabbt över så det trodde jag det skulle göra nu också.

Men imorse kliade hon sig och ruskade så frenetiskt att vi åkte till veterinären. Akut fick det bli eftersom det inte fanns några lediga tider, så här sitter vi nu och väntar. Akut innebär att jag antagligen får vänta till imorgon eller så på att hon ska få hjälp.

Djursjukhuset Albano är stort och tyst. Kanske jobbar ingen här alls, mer än några statister som springer fram och tillbaka i korridoren.

Nyss satt två personer i väntrummet med varsin Fransk Bulldogg. Oberoende av varandra. De radade upp vilka fel de haft på sina hundar (inte ett problem kan jag säga) medan hundarna grymtade (de kan ju inte andas) nedanför. Varför skaffar man en fralla??

Hoppas det är vår tur snart.

4 kommentarer:

Gunnika sa...

Men stackars Reka då! Hoppas hon kryar på sig snart! Det verkar vara tema hundöronsjukvård rent allmänt just nu... Diesel rev sig på en taggbuske i örat alldeles nyss...

Sofia sa...

Hon är bättre redan idag! Örat hänger lite men det verkar klia mindre.

Stackars Diesel, han hade inte behövt stöd-göra-illa-sig. :)

Gunnika sa...

Det är så starkt hans kärlek till Reka är! ;)

Gunnika sa...

Det är så starkt hans kärlek till Reka är! ;)