tisdag, oktober 24, 2017

Svårt drabbad av ohälsa

Jag har drabbats av hosta. Eller tuberkulos, spetälska, difteri och ebola. Det är lite oklart, men jag har hostat i en vecka och börjar bli förbannad. Det får räcka nu!

Ohälsan har inte inkluderat någon traditionell förkylning eller på annat sätt nedsatt allmäntillstånd, mer än den irriterande själva hostan. Vilket visserligen är illa nog, eftersom det är ansträngande att försöka flämta ut sina inälvor. Ingenting verkar hjälpa. Jag har provat piller mot torrhosta, slemhosta och sugtabletter av islandslav. Te med honung och att sova med halsduk. Vila och promenader.

VA FAN!


Igår provade jag något lite mer okonventionellt - att simma. Jag har för att inte utmana ödet hållit mig från träning en vecka, men det får finnas gränser. Om det ändå inte hjälper att ta det lugnt kan jag lika gärna röra på mig.


Simmade det här lilla passet, fast med 25:or i fart 3 istället för 4. Det var trivsamt och gick ganska långsamt. Den fina formen jag boostade under Mallis känns dock helt väck.

Och imorgon har jag ett inbokat PT-pass med Hasse som jag sannolikt inte kommer köra. Doh.

Testserien den här gången består av en 800-ing på tid, och jag har verkligen sett fram emot den. En så lång distans har jag aldrig blivit klockad på i bassäng tidigare, och det ska bli så roligt! Men för att det ska vara roligt så måste jag vara helt frisk, annars blir det bara pannkaka. FAN RÅ!!!

1 kommentar:

Marre sa...

Jag tänkte att jag kanske mäktar med ett av dina simpass som du kör när du har tuberkulos och det gjorde jag. Skulle aldrig våga ge mig på något pass som du kör när du är frisk. :) Krya! *hjärtemojiochså*