söndag, maj 17, 2009

En helg av upprepade fiaskon

You heard me. Det är inte mycket som har gått min väg.

Sinnessjukt tidig uppstigning i lördags för färd till Katrineholm och utställning. Fin dag, trevlig brukshundsklubb och inga kammade pudlar. Det var sju kelpies som startade och Elsa var fulast av dem alla. Hon var den enda som fick en 2:a, alla andra fick 1:or. Kommentarerna var:

"Femininin. Ännu lite lätt och luftig. Lite stora öron som dock är väl burna. Behöver fylla ut i nosparti och få kraftigare haka. Bra hals. Något mjuk rygg. Ännu ganska outvecklad i kroppen. Tillräckliga vinklar. Rör sig med ganska bra steg från sidan. Instabilt fram. Bra päls. Något blyg men låter sig hanteras."

På eftermiddagen spelade vi frisbeegolf och där har jag i alla fall talang. Lördagkvällens fiasko stod Melodifestivalen för.

Idag visade det sig att torpet vi skulle tittat på kl. 12 såldes i veckan och att visningen var inställd. En annan visning som kanske också borde blivit inställd var den av min lägenhet, som genererade 0 (noll) besökare. Fiasko.

Hoppas det är färdig fiaskoat för den här helgen nu, för jag är sjukt trött och måste dessutom jobba i eftermiddag.

2 kommentarer:

Katarina sa...

Jag tycker i allafall att Elsa är jättegullig, och hundutställningar är rätt löjliga egentligen.

Sofia sa...

Tack! :-)

Och i sin mattes ögon är hon den vackraste kelpie man kan tänka sig! Domaren hade glasögon så hon såg nog egentligen bara fel.