onsdag, augusti 12, 2009

Försök se ljus i tunneln, Soffipropp

Var hyfsat ynklig när jag med huvudvärk gick från jobbet igår. Jontan var surmulig (redan innan vi misslyckades att koppla in en annan dator än hans till projektorn) och uppmuntrande kramar eller efter-första-jobbdagenmys i soffan var det inte tal om. Eftersom vi fortfarande har djur i profundalen (plattbaggar har det visat sig, inte mjölbaggar) och ingen mat hemma så blev det pizza. Inte vann vi på Triss heller. Hyfast värdelös måndagkväll helt enkelt.

Idag kändes det mycket värre än igår att stiga upp och gå till jobbet. Mulet, lite kyligt ute och regn tror jag gjorde sitt till, för plötsligt kändes sommaren och bikini i solen på landet väldigt avlägset. Hösten är över oss!

Sprang en invigningsrunda med mina nya löparskor (Asics 2110) i morse och det var också katastrof. Benen kändes korta och knubbiga och minsta rundan gick 3 min långsammare än sist. En minut för varje kilo jag gått upp under semestern. Eller en minut för varje vecka jag inte sprungit. I backarna var det knappt styrfart. Hade en blåsa ovanpå foten efter löpturen men jag tror den kom från promenaden till jobbet med nya kängorna igår.

1 kommentar:

Tvillingmorsan sa...

Hej snuttipluttan!!
Kul att se dig tillbax i syber igen. Jag har oxå börjat jobba, blä, igår jobbade jag heldag, dvs 07.00-21.30, sjukt jobbigt. Men du hoppas vi kan ses snart på en liten date kanske?
Puss & Kram.