torsdag, september 16, 2010

Då frågar jag mamma istället

Elsa var oerhört söt i natt. Reglerna för hundar i sängen har ju reviderats något, men hon får fortfarande inte ligga där när vi går och lägger oss. Däremot brukar hon smyga upp under natten. I natt var inget undantag, men Jontan orkade inte ha henne där så han sa åt henne att gå ner, vilket jag vaknade till av. Hörde honom, halvt i dvala, säga åt henne flera gånger, och sen vaknade jag ordentligt av att det var någon som puttade på mig.

Framför mig stod Elsa och tittade frågande på mig. Får jag verkligen inte vara här? Jag fick ju förut, han säger att jag inte får nu men det är ju du som bestämmer, right. Får jag vara här eller inte? Jag vill det! Jag tycker det är mysigt. Jag vill ligga hos dig, mamma.

Självklart blev hon kvar i sängen.

Igår kväll var vi på skotträning i Kista. Det är Räkans och mitt nya onsdagsnöje, igår förgyllt av Jontans eminenta sällskap. Hörde kanske 4-5 skott medan vi traskade runt i skogen omkring klubben, lekte med boll och gjorde kontaktövningar. Inga problem, inga konstigheter. Bra liten Tratt det där. Glad skit.

Idag ska vi åka tunnelbana, hyra släp och dumpa trädgårdsavfall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga tider :)

Fia

Sigrid sa...

Hahaha, gullungen! Låter som mig själv när jag var liten; sa mamma nej, då frågade man pappa istället och tvärtom. :D

Måste få träffa lilla räkan snart! :)